Jagt i Kroatien

Dankrohunt har altid bedste pris – byder på mange muligheder
Tilbud indhentes efter forespørgsel,

Pris på jagten afhænger meget af årstid, jagtforening samt størrelse

Muflonvædder

Jagten er 1:1 og foregår som pürsch, jagt fra tårn er også en rigtig god mulighed

Sæson 1 januar – 31 december
Bedste jagt periode 25 oktober – 15 november

Jagt på Muflon vædder kræver en rimelig fysik på grund af bjergene, men det er en helt speciel og storslået oplevelse. Jagten er præcis ligeså intens og spændende som jagten efter råbuk eller hjort. Muflon vædderne er følsomme dyr, hvorfor det kræver en dygtig jæger at pürsche en muflon.

Jagten på muflon er optimal i perioden fra slutningen af oktober til midt i november hvor muflonerne er i brunst. En anden mulighed er jagt i december og januar hvor den tætte underskov på bjergskråningerne er mere åben og muflonerne derved er lettere at spotte på længere afstand og en spændende pürsch kan indledes.

I den periode kan du være heldig, at der er hvid vinter og vil forøge spændingen på denne oplevelse.

Gemse

Divokoa-Mance Balkan Gemse kan jages fra 1. september til
31. januar hvor Gemsen har fået sin tykke sorte vinterpels og flotte skæg. Terrænet der jages på er meget kuperet bjergterræn i Dalmatien og Biokovo regionen så god fysisk form anbefales.

Dog vælges området der jages i, ud fra den enkelte jægers ønske samt kondition. Man vil i løbet af en jagtdag se op til 10-15 Gemser hvoraf man kan forvente 1-3 skud chanser i løbet af en 3 dages jagt.

Jagtdagene begynder typisk tidlig om morgenen hvor man i skumringen bevæger sig op i bjergene samtidig med at man spotter bjergsiderne. Jagten er typisk heldagsjagt og der medbringes madpakke til frokost. Når Gemsen er nedlagt stopper jagten.

Afhængig af området man jager i kan man forvente Gemser i medalje størrelsen. Både han- og hundyrene har trofæer – typist er hunnernes trofæer lange og slanke mens hannernes er kortere og kraftigere. Derfor er der også ens trofæ afgift uanset om man nedlægger han- eller hundyr.

Det er muligt hjemmefra at aftale en maximal størrelse/pris som ønskes nedlagt. Det er så guidens ansvar at Gemsens trofæ ikke overstiger den aftalte størrelse.

Man kan med fordel kombinere jagt på Gemse og Muflon, da de findes i de samme bjerge.

Europæisk brunbjørn

Kroatien har Europas bedste levevilkår og områder for Brunbjørnen, at få et godt langt liv da naturen er meget gunstig for Brunbjørne her. Jagten foregår vest fra Zagreb ikke langt fra område Gorski Kotar.

Det bjergrige landskab samt gode store skovområder i Kroatien er en nødvendighed for, at kunne opnå denne meget høje succesrate for jagt på Brunbjørne og succesraten er høj. Kroatien er medlem af CITES, så trofæet kan eksporteres uden problemer.

Bestanden af Brunbjørne i Kroatien er særdeles god og de har en god bestand. Hvert år nedlægges en lille del og nogle er medalje bjørne og guldmedaljer forekommer. Guldmedalje starter ved 300 CIC point og flere jægere er kommet hjem med en guldmedalje. Der er virkeligt store bjørne på de Kroatiske revirer, og den ny nationalrekord er på over 500 CIC.

Jagten er fra komfortable tårne og man har hele tiden en professionel lokal jæger med, som med stor sikkerhed kan vurdere bjørnene hvor og hvornår de er på reviret. Det kan tage op til ca. 3 måneder at få udstedt CITES import tilladelse. Med fordel kan man vælge vores konservator til at ordne det fornødne og man kan aftale et møde med ham og se hans arbejde gennem årene. Trofæet afregnes efter størrelse, CIC point og sendes efter alle papirer er ordnet og betalt.

Jagt priser fra 13,500,- (3 dg)
Størrelse på Bjørn (CIC point) priser fra 25.000,-
Trofæ behandling priser alt efter position

Sæson 16 september – 15 december men andre perioder kan aftales. Kontakt DanKrohunt for aftale – HER

Vi udarbejder naturligvis også individuelle tilbud, send dine ønsker til os og vi kvitterer med at sende et godt jagttilbud den anden vej

Kontakt Os Allerede I dag for Din Næste Jagttur

9 + 10 =

90 ÅR - 2015
Kroatisk Jagt
Organisation

 

BEMÆRK

DANKROHUNT udbyder ikke rejser til Kroatien men alene jagt og er derfor heller ikke medlem af Rejsegarantifonden.