Jagt områderne i Kroatien

Et af de største natur områder i hele EU

95% af al skov i Kroatien er naturskov, hvilket er optimalt for både planter og dyr, derfor kan man opleve en fantastisk smuk og vild natur, fantastiske jagtområder og dermed en spændende jagtrejse – en uforglemmelig oplevelse.

“Kroatisk Jagt Organisation” er en paraplyorganisation for al Kroatisk jagt og opererer på tværs af amterne fra Zagreb og har omkring 60.000 jagtmedlemmer.

I Kroatien uddannes jagttegns aspiranter omhyggeligt i natur beskyttelse, selektiv afskydning, trofæ behandling mm. inden et jagttegn kan komme på tale. Det betyder at vildtbestanden er sund med stor biodiversitet.

Kroatien har alle former for jagtområder, fra store vidder med mose- og sumpområder over skove og buskområder, til dale og bjerge, lige netop den jagttype du som jæger måtte ønske.

Dankrohunt har etableret et godt og stabilt samarbejde med den Kroatiske Jagt Organisation og Turist Organisation, den Kroatiske Skov og Natur styrelse og igennem flere år mange lokale Jagt foreninger både i Øst og Vest.

De vigtigste fiskeri foreninger med rigtig gode forhold kan vi hjælpe med.

En del af EU i 2013

Med Kroatiens medlemskab af EU i 2013 blev der skabt en række helt nye muligheder for samarbejde mellem Kroatien og Danmark og dette betyder at danske jægere kan få adgang til nogle af de bedste og mest varierende jagtområder i Europa.

Et eksempel på to revirer som ligger kun 1.5 times kørsel vest for Zagreb, i området Gorski Kotar som ligger på østsiden af Velebitbjergene.

Bjergene ligger ca. 25 km fra kysten og man kan derved kombinere sin jagtrejse med familieferie så alle får en god og spændende oplevelse af forskellige art ydermere kan der River Raftes, gå på sight seeing i naturparker og f.eks. fiske i smukke omgivelser, tage på vandreture i bjergene, cykle rundt og meget mere.

Dankrohunt udfærdiger gerne et uforpligtende tilbud på mail i samarbejde med den Kroatiske Jagt Organisation.

Du kan se mere omkring området på deres officielle hjemmeside – HER
(Siden findes desværre kun på Kroatisk – vi anbefaler en translate i din browser)

Rigtig god fornøjelse.

DanKroHunt

Nogle af vores indkvarteringer

90 ÅR - 2015
Kroatisk Jagt
Organisation

 

BEMÆRK

DANKROHUNT udbyder ikke rejser til Kroatien men alene jagt og er derfor heller ikke medlem af Rejsegarantifonden.